Modern retro Real lövés Earl Limelight Gála sorozat emelkedett arany kézzel faragott karkötő karóra replika órák

2019 Genfi kiállítás] Az arany a legértékesebb anyag, és az ókori idők óta a világot dicsérte, csak a nemes és szent hajókban használták. A Piaget egyedülálló módon ötvözi a hagyományos arany varázst az innovatív arany technikákkal,rolex replika ami a márka kiválóságának kiváló kivitelezését tükrözi. Az új Limelight Gála rózsa arany kézzel faragott karkötőinek sorozatát az arany és az ékszerek mágiájának figyelik, így az emberek ragyognak.

A korszak klasszikusainak és a Piaget eleganciájának értelmezése a Limelight Gála az aszimmetrikus görbékről és a modern retro stílusáról ismert. A Palace Totem nevű textúra gravírozás tervezése az 1960-as évek számos Piaget-klasszikusán alapul, és most már az új Limelight Gala-i kézzel faragott óráján, finom textúrájú, és a sötétzöld malachit tárcsán aglow vonalakkal reprodukálható. Kiegészítsük egymást és engedd fel a túlcsorduló szalagot.

Az új Limelight Gala rózsa arany kézzel faragott karkötő tárcsa átmérője 32 mm, a 18 karátos rózsa arany tok pedig 42 brilliáns vágott gyémántgal van körülvéve, amelyek körülbelül 4,74 karátot tartalmaznak.replika óra A gyémántok természetes malachit tárcsákkal vannak csoportosítva, meleg rózsás árnyalatokkal, nőies.

Ennek az órának a szíve 18K-os rózsa aranyból készül, a kézműves által készített heveder gondosan ábrázolja a palota totem dekorációját. Ez az óra fel van szerelve a Piaget 690P kvarcmozgással, amely kényelmes a lusta nők számára, kiküszöbölve a gyakori tekercselés nehézkes lépéseit. Az új, üreges szerkezet az előlapon és a füleken megkönnyíti a nagyobb átmérőjű gyémántok behelyezését, a fényes vágású gyémántok és arany tokok és hevederek természetesek és hibátlanok.

A fentiek a legmodernebb információi a 2019SIHH Genfi Nemzetközi Óraszalonnak,replika órák melyet az óraruházat mutatott be, majd egyre több izgalmas kiállítási jelentést fogunk bemutatni mindenkinek, így maradjon hangolva. Várja a következő szép terméknézést